23 октября 2012 г.

Ефективна боротьба з целюлітом в домашніх умовах


Целюліт виникає в наслідок відкладення жиру переважно в області стегон і сідниць. Є думка, що целюліт є вторинною статевою ознакою у жінок. Сприятливі умови для виникнення небажаної апельсинової скоринки малорухливий спосіб життя і неправильне харчування.
Щоб позбавитись целюліту необхідно посилити кровообіг в проблемних зонах і скинути якщо потрібно зайву вагу (целюліт може бути і в худих жінок).
Тільки комплексний підхід може вирішити цю проблему .



1.Масаж з медом. Найефективніший засіб (і найболючіший).
Приготування "масажного" меду:
100 г. меду + 10 капель ефірної цитрусової олії (пропорції можуть мінятися в залежності від густини меду). Добре вимішати.
Масаж:
Шкіру засобом не натирати! а вбивати його похлопуючи долонями, поступово покриваючи всю проблемну зону. Коли мед нанесений, посилюйте натиск руки при хлопку: з силою притисніть руку а потім з такою ж силою різко її відірвіть. Під час процедури мед загусне на стільки, що рука буде прилипати. Масаж робити поки мед не перетвориться на білу субстанцію.
Залишки суміші змиваємо теплою водою. Одягаємо зручний одяг(піжаму чи халат). Шкіра на ділянках масажу буде червона і гаряча, кровообіг посилено.
Курс масажу: один місяць 15 сеансів через день. Процедуру краще робити весною, до купального сезону. Тому що, під час масажу можуть тріскати капіляри і появлятися синці.

2. Масаж з банкою.
Для масажу використовуємо банку(її можна придбати в аптеці) і антицелюлітний крем. Проблемну зону намащуємо кремом. Банку прикладаємо на місце масажу таким чином, щоб вона засмоктала шкіру в середину(не більше ніж 1,5см.). Потім починаємо водити банкою по ділянках круговими рухами по напрямку кровообігу. Час масажу 10-15 хв. кожну ділянку.
Курс масажу: один місяць 15 сеансів через день  

 3.Дієта.
Антицелюлітна дієта, дуже строга і не терпить компролмісів. Заборонено їсти молочні продукти. З раціону повністю виключають сіль, цукор, кетчупи, маєнез,  а також кофеїн і алкоголь. Ще одна умова пити багато води, не менше 1,5 л. в день.
В непарні дні (1, 3, 5...) їсти тільки сирі овочі і фрукти.
В парні (2, 4, 6...)їсти варені овочі, сирі овочі, фрукти (крім бананів), крупи(рис, гречка, вівсянка).
Салати заправляти невеликою кількістю рослинної олії. Також рекомендують їсти пророслу пшеницю. Дієти потрібно дотримуватися 1 місяць.

 4. Зарядка.
Комплекс вправ на 20-25 хвилин:
Його бажано виконувати щодня. Кількість повторень залежить від підготовки організму, але в будь-якому випадку треба починати з малого і поступово збільшувати. Збільшення числа повторів бажано робити раз в 1-2 тижні на 2-3 рази.

Початкове положення (П.П.) - лежачи на спині, ноги зігнуті в колінах, стопи стоять на підлозі, максимально притиснуті до сідниць, руки за головою. Виконуємо піднімання плечей і комірної зони. Шию не напружуємо, голова спокійно лежить на руках, лікті максимально розведені в сторони. Мінімальне число повторів - 10.

П.П. - Те ж. Тепер виконуємо піднімання всього тулуба (по можливості) до торкання ліктями колін. Ця вправа важка і вимагає певних зусиль. Якщо спочатку буде важко, то можна допомагати собі руками, тобто підтягувати себе руками за коліна. Почати необхідно з 10 повторів.

П.П. - Лежачи на спині з опорою на лікті. Піднімаємо ноги на 2-3 см від підлоги і виконуємо згинання ніг до торкання колінами грудей і повне розгинання. Ноги землі не торкаються. Мінімум - 10 разів. Вправа виконується повільно. На згинання - вдих, на розгинання - видих.

П.П. - Стоячи на колінах, ставимо лікті перед собою, пальці рук зчеплені. Випрямляємо ноги по одній і ставимо їх на носочки. Виходить - упор лежачи на ліктях. Дане положення утримуємо 10 сек. Спина обов'язково пряма, ноги не згинаємо, голову вниз не опускаємо. Повторити 3 рази.

Для зарядки можна використовувати спеціальний одяг (антицелюлітні шорти, тощо.)Також можна застосовувати всілякі тринажери, наприклад антицелюлітне коло з присосками (воно допоможе позбутись апельсинової скоринки в районі талії і зменшити її обєм).    

5. Антицелюлітний скраб для тіла.
В якості скрабу для тіла використовується мелена кава. Розпарене і намилене тіло натираємо кавою середнього або грубого помолу, Масажуємо 5-10 хвилин, проблемні зони і змиваємо скраб теплою водою(не застосовуємо його на грудяг!!!). Процедуру робимо в профілактичних цілях проти целюліту 3 рази в тиждень.










1 комментарий:

  1. "Коли мене познайомили з паном Лі Беном (Кредитним директором), я виходив на ринок як перший покупець житла. Мої потреби були дещо іншими, і у мене було багато запитань, перш ніж він надіслав мені мій лист попереднього затвердження , він покликав поговорити зі мною про те, що це означає і що може змінитися. Він зробив мене доступним майже будь-якої години за допомогою електронної пошти та текстових повідомлень, був дуже чуйним та обізнаним. Він також дуже прямий, я пояснив йому, якими були мої очікування щодо часу закриття та інших деталей. Він сказав, що виправдає ці очікування, але перевершив їх. Я так швидко закрив ріелтора, і продавець, звичайно, був у захваті від цього. Але як покупець я оцінив, що я пройшов цей процес коротко, але ретельно. Від попереднього затвердження до закриття - подорож була такою безшовною, і я вважаю себе щасливчиком, бо чув історії жахів про Інтернет. Я рекомендую контактну електронну адресу офіцера з питань кредитування Бен Лі: 247officedept@gmail.com & Whatsapp Номер: + 1-989-394-3740 кожному, хто шукає позику на будь-якому ринку. Все оброблялося в електронному вигляді доцільно та надійно.

    ОтветитьУдалить