12 октября 2012 г.

Талісман для Скорпіона

 Гіацинт тонізує нервову систему, лікує безсоння, шкірні захворювання. Сприяє емоційній рівновазі, хороший засіб від галюцинацій і меланхолії. 



Гірський кришталь здатний надати відчуття прохолоди в жарку погоду, а в холод - не дати людині замерзнути. Носити його краще у вигляді кулона або бус. Якщо робити «масаж» за допомогою цього кристала, переміщаючи його по всьому тілу, обертаючи за годинниковою стрілкою, людина стає спокійнішою і розслабляється.
З давніх-давен люди вірили, що кришталь дає своєму власнику здатність до ясновидіння.
Циркон — прозорий камінь. Він сприяє розвитку розумових здібностей свого власника, зміцнює пам'ять, підвищує кмітливість. Циркон талісман мандрівників, він охороняє від злодіїв і грабіжників.
Рубін — дуже сильний енергетичний камінь.  Він допомагає при анемії, хворобах органів травлення, при ослабленому імунітеті; він хороший для серця, нирок, печінки, очей, вух і кісток. 
Рубін приносить людям щастя у коханні. Він оберігає свого власника від різноманітних небезпек, від блискавок і повеней. Камінь поглинає будь-яку енергію та передає її власникові. Як талісман рубін штовхає власника на подвиги. Він притягує любов, і щастя. Але водночас рубін може підсилити й негативні риси людини. Цей камінь здатний зробити людину егоїстичною, жорстокою і нещадною. 
Талісман топаз приносить багатства і визнання, стимулює кмітливість. Допомагає здобути прихильність оточення. Топаз оберігає від «поганих очей». Його рекомендується брати з собою в подорож. Також вважається, що топаз лікує нервові розлади, допомагає відновити ослаблену імунну систему, зціляє астму, подагру, безсоння та епілепсію.  Топази бувають блакитні, медові, сині, рожеві, фіолетові, червоні.Медові топази категорично не рекомендується носити постійно, вони не підходять для людей зі слабкою волею(вони допомагають власникові швидкого реагування на події та приймати правильні рішення). Червоний топаз є талісманом нещасних закоханих. Він допомагає подолати меланхолію, виводить з депресії і притягує до свого володаря нову любов.
Опал — камінь з внутрішнім райдужним сяйвом. Як талісман опал визначає успіх у всіх починаннях, але в тому разі, якщо його власник не намагається заподіяти комусь зла. Крім цього, опал розкриває дар пророцтва. Білий опал допомагає людині зосередитися. Цей камінь мають носити музиканти, й композитори. Яшмовий опал приносить власнику скромність і смиренність. Вогненний опал захищає від катастроф. Як амулет опал заспокоює нерви, оберігає від меланхолії і інфекції, допомагає вилікувати хвороби серця, покращує зір.
У силеніті закладена енергія Місяця, тому його радять носити людям, народженим під час повні. Силеніт допомагає всім розлученим закоханим, а також розвиває дар красномовства свого хазяїна. Він посилює емоційність, розвиває інтуїцію, любов до домашнього вогнища. Надає мрійливість, м'якість, ніжність. Він запобігає епілептичні припадки, позитивно впливає на сечову систему.
Талісман з тигровим оком служить людям, які займаються творчою діяльністю, а також тим, у кого робота або хобі пов'язані з ризиком для життя або підвищеним травматізмом. Тигрове око здатне вберегти свого хазяїна від багатьох небезпек, так як він виховує в людині розсудливість і не дає робити необдумані вчинки. До того ж вважається, що тигрове око утихомирює муки ревності. В народній медицині тигрове око вважається прекрасним засобом для відновлення організму після важких операцій. Цілителі рекомендують носити на собі прикраси з тигрового ока для профілактики захворювань. Вважається, що цей камінь знижує кров'яний тиск при гіпертонії, нормалізує сон, позбавляє від безсоння і нічних кошмарів.
Малахіт чудово укріплює імунітет людини. Останнім часом використовується при патології суглобів і хребта. Вважається, що кулон з малахіту в мідній оправі виліковує ревматизм і радикуліт. Дуже добре працює малахіт з сріблом.




0 коментарі:

Отправить комментарий