12 октября 2012 г.

Талісман для Стрільця


 Сердолік має надзвичайну властивість: миттєво реагує на настрій власника, збільшуючи прозорість. Сердолік сприяє розвитку фантазії людини, захищає від недоброзичливості, робить вас сміливішими. Цілющі властивості цього каменю відомі, він допомагає під час лікування розладу шлунка, гарячки, зупиняє кровотечу, позбавляє зубного болю, надає свіжості шкірі, підвищує тонус і позбавляє від надмірних хвилювань.

Аметист — кварц фіолетового кольору. Цей камінь використовують при медитації. Він здатний принести славу, удачу, багатство, своєму власнику. Аметист як амулет може уберегти від пияцтва і наркоманії. Він зміцнює зір, регулює травлення, охороняє від захворювань нирок. Фіолетовий аметист хороший для філософів і учених. Він сприяє запам'ятовуванню та засвоєнню нової інформації також укріплює імунну і ендокринну системи, добре лікує нервові захворювання, знімає стреси. Очищає кров, підвищує активність мозку.Пурпуровий аметист можна носити лише урівноваженим людям, він сприяє розвитку авантюризму
Циркон — прозорий камінь. Він сприяє розвитку розумових здібностей свого власника, зміцнює пам'ять, підвищує кмітливість. Циркон талісман мандрівників, він охороняє від злодіїв і грабіжників.
Бірюза приносить добробут, достаток, охороняє свого власника. Вона допомагає у коханні й є жіночим каменем. Власниця бірюзи привертає до собі погляди чоловіків. Часто прикраси з бірюзи передаються по спадщині по жіночій лінії. Цей камінь посилює інтуїцію, робить людину честолюбною, хороброю, завбачливою. Бірюзу радять носити тим, хто потерпає від безсоння і тих, кого мучать нічні кошмари. Камінь зупиняє кровотечі і допомагає при родах.
Смарагд. Вагітні жінки носили смарагдові амулети, які після пологів дитини відразу ж підвішували в його колисці. Він дарує радість і веселість, душевну гармонію і надію, перемогу в битві, такт і великодушність, талант і витонченість, красномовство без тіні фальші і відчуття власної гідності, проникливість, зберігає любов, укріплює пам’ять і стримує згубні пристрасті. Його підвішували у узголів’я ліжка, щоб прогнати погані сни і розвіяти тугу. Смарагд лікує серце, нирки, легені, печінку, нервову систему, підвищує працездатність. 
 Агат. Носіння агата на лівій руці допомагає подолати дратівливість, знімає головний біль. При захворюваннях органів дихання і зубів рекомендується носити агатові намиста. Іноді під час хвороби, коли мучить спрага, агат кладуть в рот хворого. Лікує зір. Також він надає мужність, спокій, сприяє довголіттю.
Прикраси з хризолітом розкривають здатність пророкувати майбутнє. Хризоліт рекомендується носити людям із нестійкою нервовою системою. Він лікує заїкуватість, позбавляє нічних кошмарів і приносить спокійний сон.
Сапфір — дорогоцінний прозорий камінь синього чи блакитного кольору, з характерним блиском. Сапфір здатний пропускати через себе енергію, очищати її й віддавати людині, його використовують при медитаціях. Сапфір сприяє духовному розвитку, зміцнює вірність, цнотливість, приносить душевний комфорт, підвищує рішучість, хоробрість. Сапфір слід носити невпевненим у собі людям, він оберігає від наклепу і зміцнює пам'ять. Як амулет захищає від зрадництва і страху, оберігає від обмови. Сапфір допомагає при хворобах серця й при астмі.
Талісман топаз приносить багатства і визнання, стимулює кмітливість. Допомагає здобути прихильність оточення. Топаз оберігає від «поганих очей». Його рекомендується брати з собою в подорож. Також вважається, що топаз лікує нервові розлади, допомагає відновити ослаблену імунну систему, зціляє астму, подагру, безсоння та епілепсію.  Топази бувають блакитні, медові, сині, рожеві, фіолетові, червоні.Медові топази категорично не рекомендується носити постійно, вони не підходять для людей зі слабкою волею(вони допомагають власникові швидкого реагування на події та приймати правильні рішення). Червоний топаз є талісманом нещасних закоханих. Він допомагає подолати меланхолію, виводить з депресії і притягує до свого володаря нову любов.

1 комментарий:

  1. How to play Blackjack Online at MyBJC - JamBase
    Blackjack, 계룡 출장마사지 the 여주 출장안마 most popular card game in the US, How To Play Blackjack Online at MyBJC 창원 출장마사지 · Select your game · 용인 출장안마 You can select all of your 거제 출장샵 game

    ОтветитьУдалить