12 октября 2012 г.

Талісман для Терези

 Сапфір — дорогоцінний прозорий камінь синього чи блакитного кольору, з характерним блиском. Сапфір здатний пропускати через себе енергію, очищати її й віддавати людині, його використовують при медитаціях. Сапфір сприяє духовному розвитку, зміцнює вірність, цнотливість, приносить душевний комфорт, підвищує рішучість, хоробрість. Сапфір слід носити невпевненим у собі людям, він оберігає від наклепу і зміцнює пам'ять. Як амулет захищає від зрадництва і страху, оберігає від обмови. Сапфір допомагає при хворобах серця й при астмі.

 Яшма — непрозорий камінь різних кольорів. Найчастіше трапляється червона й зелена. Як талісман яшма підходить для науковців. Цей камінь сприяє концентрації уваги. Яшма використовується на різних магічних обрядах. Як амулет яшма допомагає при лихоманці і епілепсії, покращує пам'ять, відновлює сили.
Гірський кришталь здатний надати відчуття прохолоди в жарку погоду, а в холод - не дати людині замерзнути. Носити його краще у вигляді кулона або бус. Якщо робити «масаж» за допомогою цього кристала, переміщаючи його по всьому тілу, обертаючи за годинниковою стрілкою, людина стає спокійнішою і розслабляється.
З давніх-давен люди вірили, що кришталь дає своєму власнику здатність до ясновидіння.
Опал — камінь з внутрішнім райдужним сяйвом. Як талісман опал визначає успіх у всіх починаннях, але в тому разі, якщо його власник не намагається заподіяти комусь зла. Крім цього, опал розкриває дар пророцтва. Білий опал допомагає людині зосередитися. Цей камінь мають носити музиканти, й композитори. Яшмовий опал приносить власнику скромність і смиренність. Вогненний опал захищає від катастроф. Як амулет опал заспокоює нерви, оберігає від меланхолії і інфекції, допомагає вилікувати хвороби серця, покращує зір.
У силеніті закладена енергія Місяця, тому його радять носити людям, народженим під час повні. Силеніт допомагає всім розлученим закоханим, а також розвиває дар красномовства свого хазяїна. Він посилює емоційність, розвиває інтуїцію, любов до домашнього вогнища. Надає мрійливість, м'якість, ніжність. Він запобігає епілептичні припадки, позитивно впливає на сечову систему.
Берил - хранитель сімейного вогнища, подружніх уз, добрих взаємин між батьками і дітьми. Він не дає проникнути в будинок негативної енергії, яку можуть занести як гості з недобрими намірами, так і самі члени сім'ї. Берил миттєво розсіює будь-який негатив, оскільки більше всього на світі він цінує спокій і доброзичливість.
Крім того, що цей камінь зберігає сімейні цінності, він ще оберігає стабільність матеріального і професійного положення власника.
Талісман з тигровим оком служить людям, які займаються творчою діяльністю, а також тим, у кого робота або хобі пов'язані з ризиком для життя або підвищеним травматізмом. Тигрове око здатне вберегти свого хазяїна від багатьох небезпек, так як він виховує в людині розсудливість і не дає робити необдумані вчинки. До того ж вважається, що тигрове око утихомирює муки ревності. В народній медицині тигрове око вважається прекрасним засобом для відновлення організму після важких операцій. Цілителі рекомендують носити на собі прикраси з тигрового ока для профілактики захворювань. Вважається, що цей камінь знижує кров'яний тиск при гіпертонії, нормалізує сон, позбавляє від безсоння і нічних кошмарів.
Енергія коралів активізує обмін речовин, добре впливає на кровообіг і серцево-судинну систему, покращує пам’ять. Корали лікують нарвову систему і виразки, у тому числі і внутрішні. Якщо корал носити на вказівному пальці правої руки, він добре очищає кров. Якщо носити корали на шиї, то вони обережуть від ангіни, скарлатини. 
Перлина - талісман вірності і чистоти любові. Вони  - збивають з кривдників пиху, гординю і марнославство, всіляко захищаючи свого господаря. Перли оберігають свого власника від злоби, ненависті і зради. У водних подорожах перли піклуються про те, щоб вони безперешкодними, і вміють вести переговори з водною стихією і її населенням, варто тільки опустити перлину у воду. Блиск перлів залежить від здоров'я його власника. Після смерті власника перли тьмяніють.Вважається, що перли допомагають при хворобах нирок, печінки, травної системи, боряться з гіпертонією.
Алмаз - “цар каменів”, камінь сонця, єдності і Божественної чистоти. Він підсилює вплив інших каменів і володіє могутньою цілющою силою для людського тіла і духу. Алмаз оберігає від хвороб шлунку, допомагає при нервових і психічних захворюваннях, усуває безсоння. Як амулет алмаз лікує склероз, апоплексию, запобігає освіту ниркових каменівЦей камінь надає власникові силу, хоробрість, мужність, приносить удачу. Слід остерігатися алмазів з внутрішніми дефектами, вони приносять багато неприємностей власникові. У цих алмазах вся енергія збирається навколо дефекту і сягає неймовірною концентрації, яку можна налаштувати за власним бажанням. Такі камені  дозволяють керувати подіями. Прозорі чи блакитнуваті алмази поглинають енергію Сонця. Алмази з зеленкуватим відливом роблять жінку плодовитою і зціляють від гінекологічних захворювань. Непридатний алмаз для людей нервових, імпульсних, з слабкою енергетикою. 

0 коментарі:

Отправить комментарий