7 марта 2012 г.

Амулет, талісман, оберіг.

Всі жінки люблять гарно виглядати і звичайно ізюминкою любого образу виступає ювелірний виріб. Правильно підібраний перстень, підвіска, сережки і навіть пірсінг в пупок, зможуть підкреслити вашу індивідуальність і стати вашим оберегом і талісманом.
 Справжньої магічної сили амулет набуває від людини. Енергія думки (ментальна енергія) є каталізатором всіх властивостей талісманів, амулетів, оберегів. Сила цієї енергії, сконцентрована в предметі, власне, і оберігає людину, розширює межі її можливостей.
При виборі прикраси яка має стати амулетом керуйтеся своїми внутрішніми відчуттями: вас повинно притягати до цього предмету, він повинен вам відразу ж сподобатися.
Нікому не даруєте свій талісман або амулет, і ніколи не беріть в подарунок чужого. Накопичуючи енергію людини, річ звикає до свого господаря і дуже неохоче міняє власника. Речі, а тим більше кристали, володіють пам'яттю. Якщо ви довгий час носили амулет або талісман, він пам'ятатиме вас практично нескінченно. Чужий талісман шкоди вам не принесе (якщо, звичайно, він не був «запрограмований» саме на це), але і розраховувати на його допомогу вам не потрібно. 
При виборі талісмана увагу треба приділити каменям і оправі, вони повинні зівпадати з тими які вам підходять по знаку зодіаку, це основний і ключовий момент.

Талісмани для: ЛеваОвнаТельця

0 коментарі:

Отправить комментарий