9 марта 2012 г.

Талісман для Овна

 Алмаз - “цар каменів”, камінь сонця, єдності і Божественної чистоти. Він підсилює вплив інших каменів і володіє могутньою цілющою силою для людського тіла і духу. Алмаз оберігає від хвороб шлунку, допомагає при нервових і психічних захворюваннях, усуває безсоння. Як амулет алмаз лікує склероз, апоплексию, запобігає освіту ниркових каменівЦей камінь надає власникові силу, хоробрість, мужність, приносить удачу.
 
Слід остерігатися алмазів з внутрішніми дефектами, вони приносять багато неприємностей власникові. У цих алмазах вся енергія збирається навколо дефекту і сягає неймовірною концентрації, яку можна налаштувати за власним бажанням. Такі камені  дозволяють керувати подіями. 
Прозорі чи блакитнуваті алмази поглинають енергію Сонця. Алмази з зеленкуватим відливом роблять жінку плодовитою і зціляють від гінекологічних захворювань. Непридатний алмаз для людей нервових, імпульсних, з слабкою енергетикою. 

 Аметист — кварц фіолетового кольору. Цей камінь використовують при медитації. Він здатний принести славу, удачу, багатство, своєму власнику. Аметист як амулет може уберегти від пияцтва і наркоманії. Він зміцнює зір, регулює травлення, охороняє від захворювань нирок. Фіолетовий аметист хороший для філософів і учених. Він сприяє запам'ятовуванню та засвоєнню нової інформації також укріплює імунну і ендокринну системи, добре лікує нервові захворювання, знімає стреси. Очищає кров, підвищує активність мозку.
 Пурпуровий аметист можна носити лише урівноваженим людям, він сприяє розвитку авантюризму.

У силеніті закладена енергія Місяця, тому його радять носити людям, народженим під час повні. Селенит допомагає всім розлученим закоханим, а також розвиває дар красномовства свого хазяїна. Він посилює емоційність, розвиває інтуїцію, любов до домашнього вогнища. Надає мрійливість, м'якість, нежность. 
Він запобігає епілептичні припадки, позитивно впливає на сечову систему.

Геліотроп – зупиняє кровотечу, є кровоочисним засобом. Допомагає духовному вихованню дітей. Камінь є хорошим засобом від хвороб печінки, селезінки і анемії. Лікує серцеві захворювання.
Крім того, підвищує інтелектуальні здібності і витривалість.


Смарагд. Вагітні жінки носили смарагдові амулети, які після пологів дитини відразу ж підвішували в його колисці. Він дарує радість і веселість, душевну гармонію і надію, перемогу в битві, такт і великодушність, талант і витонченість, красномовство без тіні фальші і відчуття власної гідності, проникливість, зберігає любов, укріплює пам’ять і стримує згубні пристрасті. Його підвішували у узголів’я ліжка, щоб прогнати погані сни і розвіяти тугу. Смарагд лікує серце, нирки, легені, печінку, нервову систему, підвищує працездатність. 


Аквамарин охороняє щастя подружжя. Часто прикрасами з аквамаринів обмінюються закохані. Такий камінь врятує від катастроф на воді. Він розвиває сміливість і може попередити власника про небезпеку, змінюючи свій колір.  Дуже корисний для зору, укріплює нервову систему. Лікує нирки, печінку, селезінку, щитовидну залозу, органи дихання.. Його добре прикладати до старих ран. Хороший аквамарин в срібній оправі. 

Статті по темі: Амулет, талісман, оберіг
Талісмани для: ЛеваТельцяРиби

0 коментарі:

Отправить комментарий