15 марта 2012 г.

Талісман для Тельця




Агат. Носіння агата на лівій руці допомагає подолати дратівливість, знімає головний біль. При захворюваннях органів дихання і зубів рекомендується носити агатові намиста. Іноді під час хвороби, коли мучить спрага, агат кладуть в рот хворого. Лікує зір. Також він надає мужність, спокій, сприяє довголіттю.

Олександрит мають нести дипломати й юристи. Він сприяє поліпшенню пам'яті, розвиває інтуїцію. Його використовують при лікуванні варикозного розширення вен. Він також допомагає надто емоційним людям, вони стають стриманішими і спокійнішими.

 Амазоніт заспокоює нервову систему, лікує вегетативно-судинну дистонію. Добре носити амазонітові намиста і кулони в золотій оправі. 
 Малахіт чудово укріплює імунітет людини. Останнім часом використовується при патології суглобів і хребта. Вважається, що кулон з малахіту в мідній оправі виліковує ревматизм і радикуліт. Дуже добре працює малахіт з сріблом.
Бірюза приносить добробут, достаток, охороняє свого власника. Вона допомагає у коханні й є жіночим каменем. Власниця бірюзи привертає до собі погляди чоловіків. Часто прикраси з бірюзи передаються по спадщині по жіночій лінії. Цей камінь посилює інтуїцію, робить людину честолюбною, хороброю, завбачливою. Бірюзу радять носити тим, хто потерпає від безсоння і тих, кого мучать нічні кошмари. Камінь зупиняє кровотечі і допомагає при родах. 

Авантюрин здатний створювати добрий настрій, підтримує бадьорість і надає ясність мисленню, підштовхує до дії. Як амулет авантюрин оберігає від злого ока. Він допомагає при захворюваннях серцево-судинної системи і хворобах кровообігу. Найбільш відповідні для авантюрину метали - золото і срібло. 


Статті по темі: Амулет, талісман, оберіг
Талісман для: ЛеваОвнаРиби

0 коментарі:

Отправить комментарий