1 апреля 2012 г.

Талісман для Риб


 Прикраси з хризолітом розкривають здатність пророкувати майбутнє. Хризоліт рекомендується носити людям із нестійкою нервовою системою. Він лікує заїкуватість, позбавляє нічних кошмарів і приносить спокійний сон.

 У силеніті закладена енергія Місяця, тому його радять носити людям, народженим під час повні. Силеніт допомагає всім розлученим закоханим, а також розвиває дар красномовства свого хазяїна. Він посилює емоційність, розвиває інтуїцію, любов до домашнього вогнища. Надає мрійливість, м'якість, ніжність. 
Він запобігає епілептичні припадки, позитивно впливає на сечову систему.

 Аквамарин охороняє щастя подружжя. Часто прикрасами з аквамаринів обмінюються закохані. Такий камінь врятує від катастроф на воді. Він розвиває сміливість і може попередити власника про небезпеку, змінюючи свій колір. Дуже корисний для зору, укріплює нервову систему. Лікує нирки, печінку, селезінку, щитовидну залозу, органи дихання.. Його добре прикладати до старих ран. Хороший аквамарин в срібній оправі. 
Енергія коралів активізує обмін речовин, добре впливає на кровообіг і серцево-судинну систему, покращує пам’ять. Корали лікують нарвову систему і виразки, у тому числі і внутрішні. Якщо корал носити на вказівному пальці правої руки, він добре очищає кров. Якщо носити корали на шиї, то вони обережуть від ангіни, скарлатини.  
Опал — камінь з внутрішнім райдужним сяйвом. Як талісман опал визначає успіх у всіх починаннях, але в тому разі, якщо його власник не намагається заподіяти комусь зла. Крім цього, опал розкриває дар пророцтва. Білий опал допомагає людині зосередитися. Цей камінь мають носити музиканти, й композитори. Яшмовий опал приносить власнику скромність і смиренність. Вогненний опал захищає від катастроф. Як амулет опал заспокоює нерви, оберігає від меланхолії і інфекції, допомагає вилікувати хвороби серця, покращує зір.
В якості талісмана перламутр допомагає своєму господареві привнести в своє життя новизну.  Розвиває інтуїцію. Допомагає зберегти мир і спокій в родині, оберігає дім від злих духів. Вважається, що вироби з перламутру можуть служити амулетом, що продовжує роки життя своєму господареві.
Перламутр допомагає людям, народженим під знаками Водолія і Риб. Водоліям він приносить удачу в трудовій діяльності. Рибам допомагає вигравати суперечки і парі.

В якості талісмана і амулета гагат допомагає своєму власникові позбутися від нічних кошмарів, безпричинних страхів, безсоння. Оправлений в срібло (в золото його обраляти не можна), камінь стає талісманом мандрівників, лікарів, юристів.
Протягом століть цей чорний камінь надихав поетів, уособлюючи темряву південної ночі. Згідно з повір'ям, чорний колір каменю пов'язують з ніччю, отже, гагат оберігає сплячу людини від кошмарів. Вважалється, що він позитивно впливає на зір, допомагає при епілепсії.

Статті по темі: Амулет, талісман, оберіг
Талісмани для: овналевательцярака

0 коментарі:

Отправить комментарий