1 апреля 2012 г.

Талісман для Близнюків

 Аметист — кварц фіолетового кольору. Цей камінь використовують при медитації. Він здатний принести славу, удачу, багатство, своєму власнику. Аметист як амулет може уберегти від пияцтва і наркоманії. Він зміцнює зір, регулює травлення, охороняє від захворювань нирок. Фіолетовий аметист хороший для філософів і учених. Він сприяє запам'ятовуванню та засвоєнню нової інформації також укріплює імунну і ендокринну системи, добре лікує нервові захворювання, знімає стреси. Очищає кров, підвищує активність мозку.
 Пурпуровий аметист можна носити лише урівноваженим людям, він сприяє розвитку авантюризму.

 Агат. Носіння агата на лівій руці допомагає подолати дратівливість, знімає головний біль. При захворюваннях органів дихання і зубів рекомендується носити агатові намиста. Іноді під час хвороби, коли мучить спрага, агат кладуть в рот хворого. Лікує зір. Також він надає мужність, спокій, сприяє довголіттю.

Берил - хранитель сімейного вогнища, подружніх уз, добрих взаємин між батьками і дітьми. Він не дає проникнути в будинок негативної енергії, яку можуть занести як гості з недобрими намірами, так і самі члени сім'ї. Берил миттєво розсіює будь-який негатив, оскільки більше всього на світі він цінує спокій і доброзичливість.
Крім того, що цей камінь зберігає сімейні цінності, він ще оберігає стабільність матеріального і професійного положення власника.

 Обсидіан є прекрасним оберегом. Він здатний утримати людину від поганих вчинків, допомогти їй побачити свої недоліки. За стародавніми легендами, обсидіан застерігає від поганих вчинків і гріха, охороняє свого власника від пристріту і поганих людей, відхиляє негативні емоції. Також цей камінь допомагає концентрувати сили, відточує гостроту думки. Обсидіан - талісман практикуючих магів, вчених і натуралістів. Він сприяє розвитку ясновидіння, захистять від негативного впливу навколишнього світу, обереже від злих духів.
 Котяче око допомагає власнику у взаємній любові, робить його вірним у шлюбі і дружбі. Привертає камінь до господаря і симпатію оточуючих людей. Вироби з котячим оком слід носити боязким і невпевненим в собі людям - він наділить їх мужністю, чарівністю, приверне до них увагу оточуючих. Більш того, самоцвіт є справжнім миротворцем. Він допомагає людині уникати конфліктів, налагодити відносини в сім'ї і на роботі, привертає прихильність начальства.
В якості талісмана котяче око слід використовувати дипломатам, лекторам, артистам, літераторам, художникам і музикантам. Він пробуджує в них творчі пориви, посилює таланти і наділяє чарівністю і красномовством.
Талісман з тигровим оком служить людям, які займаються творчою діяльністю, а також тим, у кого робота або хобі пов'язані з ризиком для життя або підвищеним травматізмом. Тигрове око здатне вберегти свого хазяїна від багатьох небезпек, так як він виховує в людині розсудливість і не дає робити необдумані вчинки. До того ж вважається, що тигрове око утихомирює муки ревності. В народній медицині тигрове око вважається прекрасним засобом для відновлення організму після важких операцій. Цілителі рекомендують носити на собі прикраси з тигрового ока для профілактики захворювань. Вважається, що цей камінь знижує кров'яний тиск при гіпертонії, нормалізує сон, позбавляє від безсоння і нічних кошмарів.

Родоніт - талісман молодих людей, прагнущих до перемог, а також письменників, поетів, музикантів. Талісманом може бути браслет, зроблений з цього каменю. Браслет потрібно носити на лівій руці, тоді він посилить здатність до навчання. Лінивцям підійде талісман у вигляді брилка, який допоможе позбутися від ліні.
Родоніт сприятливо впливає на нервову систему, позбавляє від безсоння і нічних кошмарів, а також  покращує роботу печінки.

 Перстень з цитрином потрібно насити людям, робота яких пов'язана з частими діловими відрядженнями. Людям, чия діяльність пов'язана з публічними виступами, як талісман можна використовувати кулони з цитрину.
Камінь цитрин протегує і тим, хто займається прикладним мистецтвом, а також будь-якою роботою, що виконується вручну. Жінкам Близнюкам прикраси з цитрину ггомогают розвинути інтуїцію; чоловікам Близнюкам - приносять удачу в фінансових справах. Цитрин позитивно впливає па діяльність головного мозку, а також є прекрасним засобом для профілактики дуже багатьох захворювань і зміцнення всього організму в цілому.

 Чароїт - талісман філософів і поетів. В якості талісмана можна використовувати перстень з цим каменем. Цей талісман здатний навчити свого власника глибше відчувати навколишній світ, спілкуватися з вищими духовними силами. Талісман можна виготовити і в вигляді кулі, який слід встановити на підставку зі срібла і тримати на робочому столі. В цьому випадку натхнення буде частим гостем господаря талісмана.
Чароїт, завдяки своєму кольору, виявляє седативну дію на нервову систему, розслабляє, лікує нервові хвороби, приносить мир і душевний спокій. Носіння чароїта як талісман підвищує імунітет і активізує захисні сили організму, знімає розумову напругу, покращує пам'ять - особливо корисний він для тих, хто більшу частину часу проводить за монітором комп'ютера. Він позитивно впливає на печінку, нирки, підшлункову залозу, серцевий м'яз. Крім того, чароїт позбавляє від хронічних хвороб - нормалізує тиск, допомагає при простатиті, захворюваннях сечостатевої системи. Він очищає залози внутрішньої секреції, сприяє знищенню каменів в нирках і склеротичних бляшок. Корисний чароїт і при захворюваннях кісток.

Сердолік має надзвичайну властивість: миттєво реагує на настрій власника, збільшуючи прозорість. Сердолік сприяє розвитку фантазії людини, захищає від недоброзичливості, робить вас сміливішими. Цілющі властивості цього каменю відомі, він допомагає під час лікування розладу шлунка, гарячки, зупиняє кровотечу, позбавляє зубного болю, надає свіжості шкірі, підвищує тонус і позбавляє від надмірних хвилювань.


Статті по темі: Амулет, талісман , оберіг
Талісмани для: РаківРибОвнівТельцівЛевів


0 коментарі:

Отправить комментарий