11 октября 2012 г.

Талісман для Водолія


Гірський кришталь здатний надати відчуття прохолоди в жарку погоду, а в холод - не дати людині замерзнути. Носити його краще у вигляді кулона або бус. Якщо робити «масаж» за допомогою цього кристала, переміщаючи його по всьому тілу, обертаючи за годинниковою стрілкою, людина стає спокійнішою і розслабляється.
З давніх-давен люди вірили, що кришталь дає своєму власнику здатність до ясновидіння.

Аметист — кварц фіолетового кольору. Цей камінь використовують при медитації. Він здатний принести славу, удачу, багатство, своєму власнику. Аметист як амулет може уберегти від пияцтва і наркоманії. Він зміцнює зір, регулює травлення, охороняє від захворювань нирок. Фіолетовий аметист хороший для філософів і учених. Він сприяє запам'ятовуванню та засвоєнню нової інформації також укріплює імунну і ендокринну системи, добре лікує нервові захворювання, знімає стреси. Очищає кров, підвищує активність мозку.
 Пурпуровий аметист можна носити лише урівноваженим людям, він сприяє розвитку авантюризму.
Опал — камінь з внутрішнім райдужним сяйвом. Як талісман опал визначає успіх у всіх починаннях, але в тому разі, якщо його власник не намагається заподіяти комусь зла. Крім цього, опал розкриває дар пророцтва. Білий опал допомагає людині зосередитися. Цей камінь мають носити музиканти, й композитори. Яшмовий опал приносить власнику скромність і смиренність. Вогненний опал захищає від катастроф. Як амулет опал заспокоює нерви, оберігає від меланхолії і інфекції, допомагає вилікувати хвороби серця, покращує зір.
Гранати — талісмани усіх люблячих, тому цими каменями обмінюються закохані. Також їх дарують як свідчення дружби. Гранати забезпечують власникові добрий настрій і веселі думки. Вони добре зберігають енергію. Гранати радять носити при запальних процесах та при високій температурі. Вважається, що вони допомагають при запаленні горла. Червоний гранат — при наявності таких якостей у людини, як чесність, доброта зарядиться енергією і працюватиме, як любовний талісман. Гранат на руці в такої людини допомагатиме в хвилини слабкості.
Сапфір — дорогоцінний прозорий камінь синього чи блакитного кольору, з характерним блиском. Сапфір здатний пропускати через себе енергію, очищати її й віддавати людині, його використовують при медитаціях. Сапфір сприяє духовному розвитку, зміцнює вірність, цнотливість, приносить душевний комфорт, підвищує рішучість, хоробрість. Сапфір слід носити невпевненим у собі людям, він оберігає від наклепу і зміцнює пам'ять. Як амулет захищає від зрадництва і страху, оберігає від обмови. Сапфір допомагає при хворобах серця й при астмі.
Перли - символ чистоти і невинності. Карбонат кальцію, що входить до складу перлів, створює охолоджуючий ефект, будучи джерелом заспокійливих цілющих вібрацій, що приводять до гармонізації функцій організму.




0 коментарі:

Отправить комментарий