11 октября 2012 г.

Талісман для Діви

  Лазурит — напівпрозорий камінь яскраво-синього чи фіолетово синього відтінку. Цей камінь носити жерці і філософи. Він допомагає віднайденню правильного шляху. Лазурит здатний приймати негативну енергію, очищати її й віддавати людині. Лазурит лікує різні шкірні захворювання, епілепсію і ревматизм.


Сапфір — дорогоцінний прозорий камінь синього чи блакитного кольору, з характерним блиском. Сапфір здатний пропускати через себе енергію, очищати її й віддавати людині, його використовують при медитаціях. Сапфір сприяє духовному розвитку, зміцнює вірність, цнотливість, приносить душевний комфорт, підвищує рішучість, хоробрість. Сапфір слід носити невпевненим у собі людям, він оберігає від наклепу і зміцнює пам'ять. Як амулет захищає від зрадництва і страху, оберігає від обмови. Сапфір допомагає при хворобах серця й при астмі.
Котяче око допомагає власнику у взаємній любові, робить його вірним у шлюбі і дружбі. Привертає камінь до господаря і симпатію оточуючих людей. Вироби з котячим оком слід носити боязким і невпевненим в собі людям - він наділить їх мужністю, чарівністю, приверне до них увагу оточуючих. Більш того, самоцвіт є справжнім миротворцем. Він допомагає людині уникати конфліктів, налагодити відносини в сім'ї і на роботі, привертає прихильність начальства.
В якості талісмана котяче око слід використовувати дипломатам, лекторам, артистам, літераторам, художникам і музикантам. Він пробуджує в них творчі пориви, посилює таланти і наділяє чарівністю і красномовством.
Сердолік має надзвичайну властивість: миттєво реагує на настрій власника, збільшуючи прозорість. Сердолік сприяє розвитку фантазії людини, захищає від недоброзичливості, робить вас сміливішими. Цілющі властивості цього каменю відомі, він допомагає під час лікування розладу шлунка, гарячки, зупиняє кровотечу, позбавляє зубного болю, надає свіжості шкірі, підвищує тонус і позбавляє від надмірних хвилювань.
Малахіт чудово укріплює імунітет людини. Останнім часом використовується при патології суглобів і хребта. Вважається, що кулон з малахіту в мідній оправі виліковує ревматизм і радикуліт. Дуже добре працює малахіт з сріблом.
Як талісман топаз приносить багатства і визнання, стимулює кмітливість. Допомагає здобути прихильність оточення. Топаз оберігає від «поганих очей». Його рекомендується брати з собою в подорож. Також вважається, що топаз лікує нервові розлади, допомагає відновити ослаблену імунну систему, зціляє астму, подагру, безсоння та епілепсію.  Топази бувають блакитні, медові, сині, рожеві, фіолетові, червоні.Медові топази категорично не рекомендується носити постійно, вони не підходять для людей зі слабкою волею(вони допомагають власникові швидкого реагування на події та приймати правильні рішення). Червоний топаз є талісманом нещасних закоханих. Він допомагає подолати меланхолію, виводить з депресії і притягує до свого володаря нову любов.
 Яшма — непрозорий камінь різних кольорів. Найчастіше трапляється червона й зелена. Як талісман яшма підходить для науковців. Цей камінь сприяє концентрації уваги. Яшма використовується на різних магічних обрядах. Як амулет яшма допомагає при лихоманці і епілепсії, покращує пам'ять, відновлює сили.






0 коментарі:

Отправить комментарий