8 марта 2012 г.

Талісман для Лева


Рубін — дуже сильний енергетичний камінь.  Він допомагає при анемії, хворобах органів травлення, при ослабленому імунітеті; він хороший для серця, нирок, печінки, очей, вух і кісток. 
Рубін приносить людям щастя у коханні. Він оберігає свого власника від різноманітних небезпек, від блискавок і повеней. Камінь поглинає будь-яку енергію та передає її власникові. Як талісман рубін штовхає власника на подвиги. Він притягує любов, і щастя. Але водночас рубін може підсилити й негативні риси людини. Цей камінь здатний зробити людину егоїстичною, жорстокою і нещадною. 

 Алмаз - “цар каменів”, камінь сонця, єдності і Божественної чистоти. Він підсилює вплив інших каменів і володіє могутньою цілющою силою для людського тіла і духу. Алмаз оберігає від хвороб шлунку, допомагає при нервових і психічних захворюваннях, усуває безсоння. Як амулет алмаз лікує склероз, апоплексию, запобігає освіту ниркових каменівЦей камінь надає власникові силу, хоробрість, мужність, приносить удачу. 
Слід остерігатися алмазів з внутрішніми дефектами, вони приносять багато неприємностей власникові. У цих алмазах вся енергія збирається навколо дефекту і сягає неймовірною концентрації, яку можна налаштувати за власним бажанням. Такі камені  дозволяють керувати подіями. 
Прозорі чи блакитнуваті алмази поглинають енергію Сонця. Алмази з зеленкуватим відливом роблять жінку плодовитою і зціляють від гінекологічних захворювань. Непридатний алмаз для людей нервових, імпульсних, з слабкою енергетикою.

Геліотроп – зупиняє кровотечу, є кровоочисним засобом. Допомагає духовному вихованню дітей. Камінь є хорошим засобом від хвороб печінки, селезінки і анемії. Лікує серцеві захворювання.
Крім того, підвищує інтелектуальні здібності і витривалість.
 Онікс - застосовується при захворюваннях нервової системи, депресіях. Добре знімає стреси. Сприяє емоційній рівновазі і самоконтролю. Оскільки онікс дуже тісно пов'язаний з матерією, його застосовують при нерішучості і надмірній недовірливості.Він підвищує потенцію, омолоджує. Добре укріплює пам'ять.
Онікс, облямований в срібло, ефективніше лікує хвороби серця і швидко усуває безсоння.
Сердолік має надзвичайну властивість: миттєво реагує на настрій власника, збільшуючи прозорість. Сердолік сприяє розвитку фантазії людини, захищає від недоброзичливості, робить вас сміливішими. Цілющі властивості цього каменю відомі, він допомагає під час лікування розладу шлунка, гарячки, зупиняє кровотечу, позбавляє зубного болю, надає свіжості шкірі, підвищує тонус і позбавляє від надмірних хвилювань.
Як талісман топаз приносить багатства і визнання, стимулює кмітливість. Допомагає здобути прихильність оточення. Топаз оберігає від «поганих очей». Його рекомендується брати з собою в подорож. Також вважається, що топаз лікує нервові розлади, допомагає відновити ослаблену імунну систему, зціляє астму, подагру, безсоння та епілепсію.  
Топази бувають блакитні, медові, сині, рожеві, фіолетові, червоні.
Медові топази категорично не рекомендується носити постійно, вони не підходять для людей зі слабкою волею(вони допомагають власникові швидкого реагування на події та приймати правильні рішення). 
Червоний топаз є талісманом нещасних закоханих. Він допомагає подолати меланхолію, виводить з депресії і притягує до свого володарю нову любовь.


Прикраси з хризолітом розкривають здатність пророкувати майбутнє. Хризоліт рекомендується носити людям із нестійкою нервовою системою. Він лікує заїкуватість, позбавляє нічних кошмарів і приносить спокійний сон.





Оправу для каменя слід вибрати з золота. Саме цей метал найкраще підійде левам.

Ось такий талісман у мене. По центрі розташований рубін, з обох боків по три алмази (як вже було сказано вище алмази підсилюють дію інших каменів). Оправа золото. Як на мене одне з найкращих поєднань для талісмана знака зодіаку лев. І можу сказати з власного досвіду що  впевненості і позитиву такий талісман додає набагато більше чим можна було очікувати.))) 


Статті по темі: Амулет, талісман, оберіг
Талісман для: ОвнаТельцяРиби

2 комментария:

  1. А где можно купить изделия из Оникса?

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Пошукайте у ювелірних крамницях свого міста. Можна також замовити в інтернет магазині. Я знайшла ось такий: http://uveliropt.com.ua/productID_7523.html)
      Камінь без оправи продають в езотеричних магазинах, або просто в спеціалізованих по каміннях.

      Удалить