17 марта 2012 г.

Талісман для Раків


 Хризоберілл вважався амулетом всіх азартних гравців. Він допомагає при хворобах горла, застудах і астмі.

 У силеніті закладена енергія Місяця, тому його радять носити людям, народженим під час повні. Селенит допомагає всім розлученим закоханим, а також розвиває дар красномовства свого хазяїна. Він посилює емоційність, розвиває інтуїцію, любов до домашнього вогнища. Надає мрійливість, м'якість, ніжність. 
Він запобігає епілептичні припадки, позитивно впливає на сечову систему.
 Смарагд. Вагітні жінки носили смарагдові амулети, які після пологів дитини відразу ж підвішували в його колисці. Він дарує радість і веселість, душевну гармонію і надію, перемогу в битві, такт і великодушність, талант і витонченість, красномовство без тіні фальші і відчуття власної гідності, проникливість, зберігає любов, укріплює пам’ять і стримує згубні звички. Його підвішували у узголів’я ліжка, щоб прогнати погані сни і розвіяти тугу. Смарагд лікує серце, нирки, легені, печінку, нервову систему, підвищує працездатність. 

Авантюрин здатний створювати добрий настрій, підтримує бадьорість і надає ясність мисленню, підштовхує до дії. Як амулет авантюрин оберігає від злого ока. Він допомагає при захворюваннях серцево-судинної системи і хворобах кровообігу. Найбільш відповідні для авантюрину метали - золото і срібло.  

Гематид - мінерал здатний очистити кров, зміцнити кровоочищаючі органи - печінку, селезінку, нирки. Рекомендовано класти його на органи, зі слабким кровообігом. Він позбавляє власника від нападів гніву і необдуманих дій, додає власникові впевненості. Гематит дає можливість впливати на інших людей. Він допомагає накопичити і використовувати енергію так, як цього хоче власник. Однак треба пам'ятати, що людині, яка бажає нашкодити іншим, сам камінь може наробити багато неприємностей: гематит не любить працювати на зло.



 Перлина - талісман вірності і чистоти любові. Вони  - збивають з кривдників пиху, гординю і марнославство, всіляко захищаючи свого господаря. Перли оберігають свого власника від злоби, ненависті і зради. У водних подорожах перли піклуються про те, щоб вони безперешкодними, і вміють вести переговори з водною стихією і її населенням, варто тільки опустити перлину у воду. Блиск перлів залежить від здоров'я його власника. Після смерті власника перли тьмяніють.Вважається, що перли допомагають при хворобах нирок, печінки, травної системи, боряться з гіпертонією.

Статті по темі: Амулет, талісман, оберіг
Талісман для: ЛеваТельцяОвнаРиби

1 комментарий:

  1. Прикольно, дуже дякую за статтю, біжу в магазин за Гематидом, класно вміти впливати на інших людей...)))

    ОтветитьУдалить